Kuoni Danmark A/S

Norrebrogade 10
Ved Soerne
2200 Copenhagen N

(+45) 35 20 10 00

http://www.kuoni.dk/

Kuoni Danmark A/S Services

Below are services offered by Kuoni Danmark A/S:

Kuoni Danmark A/S

KUONI I DANMARK
Kuoni i Danmark blev introduceret i november 2002, og er en sammensætning af 3 velrenommerede rejsebureauer: Alletiders Rejser, Kisbye Rejser og Dane Tours. Erfaringen fra disse 3 selskaber giver dig som rejsende en unik fordel mht. kvalitet, service, tryghed og ikke mindst værdi for pengene.

Kuoni blev etableret i 1906 af Alfred Kuoni, og selskabet har i de knapt 100 år der er gået, udviklet sig til en af Europas og verdens største rejsekoncerner. På verdensplan sørger mere end 8000 medarbejdere for at lave kvalitetsrejser. Kuoni er repræsenteret med langt over 100 destinationskontorer, hvor et dedikeret personale arbejder for at opfylde Kuonis målsætning: at skabe de bedste ferieoplevelser. Det er blandt andet også derfor at Kuoni flere gange har modtaget "World Travel Award", som den bedste rejsearrangør i verden - tilmed de sidste 6 år i træk.
Kuoni worldwide

Med en årlig omsætning på mere end 25 milliarder kroner, er Kuoni en af de mest velkonsoliderede rejseselskaber i verden. Kuoni har i næsten 100 år eksisteret med overskud - et overskud der sikrer udvikling af rejser, tryghed på rejsen og ikke mindst kvalitet af din ferie.

Kuoni i Danmark er en del af The Kuoni Travel Group, som også i Skandinavien ejer Novair og apollo.

This service is available in Denmark

Kuoni Danmark A/S Regions

Below are the regions in which Kuoni Danmark A/S are located or operate: